Menú

Èxit de participació a la primera edició de la 'Zona Educació'

Comparteix:
18/02/2011 22:17

Més de 1.300 persones han visitat, entre dijous i divendres, la 1a Mostra d'Ensenyament i Aprenentatge del Garraf per conèixer l'oferta formativa postobligatòria existent a la comarca

La 'Zona Educació, 1a Mostra d'Ensenyament i Aprenentatge del Garraf' ha tancat les seves portes, aquest vespre, amb un gran èxit de participació. Més de 1.300 persones han visitat, entre dijous i divendres, la primera edició de la mostra per conèixer de primera mà l'oferta formativa postobligatòria existent a la comarca i assessorar-se sobre l'opció que més s'adapta a les seves expectatives i a les necessitats del mercat laboral.

Si la primera jornada es va tancar amb mig miler de visitants, durant el dia d'avui s'han registrat un total de 800 visites més, xifres que han deixat molt satisfeta a l'organització.

Gran part d'aquesta assistència ha anat a càrrec, principalment durant els matins d'ambdues jornades, dels i les alumnes dels diversos centres educatius de la comarca que han visitat la fira. En aquest sentit, l'alumnat de la via d'Arts escèniques, musica i dansa del Batxillerat d'Arts de l'Institut Dolor Mallafrè i Ros ha estat un dels protagonistes del matí d'avui amb la interpretació de diverses peces musicals. 

Zona Educació concert batxillerat
Pel que fa a la tarda, el públic que s'ha apropat a Neàpolis ha estat, com ahir, més heterogeni, ja que a l'alumnat de les escoles que ha visitat la mostra s'hi han sumat famílies, acompanyades en molts casos per aquests mateixos joves, que s'interessaven per la formació que poden rebre els seus fills i filles.

Molts dels i les assistents a la fira s'han mostrat sorpresos del gran volum d'informació, el que ha fet que les seves demandes hagin estat molt variades, passant des de la formació artística fins a la relacionada amb la mecànica, els Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) o els diferents batxillerats, entre d'altres. 

Zona Educació Conferència
En aquest sentit, els equips d'Assessorament i Orientació Psicopedagògica del Garraf, de l'Oficina Jove Garraf i de l'IMET, han assessorat al llarg de la mostra més de 220 persones, 150 de les quals durant el dia d'avui.

A la tarda ha tingut lloc la darrera de les tres conferències programades durant la ‘Zona Educació', La societat com a escenari, la matemàtica com a actor, a càrrec del vilanoví Joan Gómez, doctor en Pedagogia, llicenciat en Matemàtiques i professor de la Universitat Politècnica de Catalunya. 

Zona Educació Escola Música
Un cop finalitzada la conferència, Míriam Espinàs, regidora d'Educació i Treball, ha posat punt final a la mostra desitjant que "hagi ajudat a tos els visitants a veure més clar el seu futur" i ha agraït l'esforç de totes aquelles persones que han treballat perquè la Zona Educació sigui una realitat. A més a més, com a acte de cloenda de la Mostra s'ha dut a terme un petit concert per part d'alumnat de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat


ÀLBUM DE FOTOS DEL ZONA E

Notícia relacionada


Descarrega't la foto de portada

Descarrega't la foto 1

Descarrega't la foto 2

Descarrega't la foto 3

Zona Educació plena

Zona Educació plena

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració