Menú

Darreres activitats d'estiu al Museu Víctor Balaguer, a Can Papiol i a la Torre Blava

Comparteix:
09/09/2015 8:52

La gent interessada en participar en les visites comentades poden aprofitar aquests últims dies de la temporada

Aquest diumenge és el darrer dia d'obertura de la Torre Blava d'aquest estiu. L'espai, que enguany ha obert tots els diumenges de 18 a 21 h, proposa als visitants la darrera de les visites comentades Cava a la Blava per descobrir la història d'aquesta torre carlina reconvertida per Josep Guinovart en un homenatge al món del mar. La visita, que finalitza amb una copa de cava, serà diumenge 13 de setembre a les 20 h. El preu són 3 euros i cal fer reserva prèvia al telèfon 93 815 42 02 o bé a informacio@victorbalaguer.cat.

D'altra banda, el Museu Víctor Balaguer proposa una nova visita comentada a l'exposició temporal 1960-1963: El Museu d'Art Contemporani. Testimoni d'una època. La mostra ofereix un recorregut pel fons d'aquell primer Museu d'Art Contemporani que va instal·lar-se a Vilanova i la Geltrú l'any 1969, i en el qual trobem una àmplia representació de les diferents pràctiques artístiques del moment, destacant la col·lecció d'art informalista amb noms com Albert Ràfols-Casamada, Eduardo Alcoy o Romà Vallès. La visita es realitzarà el proper diumenge 13 de setembre a les 12 h, té un preu de 3 euros i requereix reserva prèvia al 93 815 42 02 o bé a informacio@victorbalaguer.cat.

Finalment, el Museu Can Papiol ofereix una nova visita teatralitzada que trasllada els visitants als anys de la Guerra del Francès, acompanyats pels antics habitants de Can Papiol. Hostes vingueren, que de casa ens tragueren es realitzarà el proper dissabte 19 de setembre a les 19.30 h. El preu per a aquesta visita són 10 euros. i cal fer reserva prèvia al 93 893 03 82 o bé a museupapiol@vilanova.cat.

També a Can Papiol tindrà lloc el darrer dels tasts de vins que s'han dut a terme durant aquest estiu en col·laboració amb La guia de vins de Catalunya i 12 D.O.'s. Aquest últim tast, que proposa la comparació Chardonnay vs Garnatxa blanca / Xarel·lo, serà el dijous 17 de setembre a les 20 h. El preu del tast són 20 euros.

Totes dues dues activitats requereixen fer reserva prèvia al 93 893 03 82 o a museupapiol@vilanova.cat.

Hostes

Hostes

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració