Menú

Neàpolis explica la seva experiència com a agència pública d'innovació a Manresa

Comparteix:
28/01/2013 8:28

L'acte estava organitzat per l'Associació d'Empresaris i Entitats TIC de la Catalunya Central

L'Associació d'Empresaris i Entitats TIC de la Catalunya Central (TIC3) va celebrar divendres al migdia una trobada amb els responsables de l'Agència Pública d'Innovació Nèapolis, Joan Carles Lluch i David Vilella. La trobada es va realitzar al Kursaal Espai Gastronòmic de Manresa i tenia per objectiu conèixer l'experiència de Neàpolis i la seva vinculació a la iniciativa Barcelona Mobile World Capital. 

De fet, enguany per segon any consecutiu, Vilanova i la Geltrú serà present al Mobile World Congress a través de Nèapolis, amb l'objectiu de continuar establint lligams estratègics amb les administracions i les empreses del sector TIC en el camp de la telefonia mòbil. 

La presentació de Neàpolis com a agència pública d'innovació i la seva experiència en el desenvolupament de projectes vinculats al sector TiC i en l'acompanyament a les persones emprenedores que volen crear les seves empreses tecnològiques a traves del cowork Neàpolis, van anar a càrrec del gerent de Neàpolis, Joan Carles Lluch i el director de projectes, David Vilella.

Neàpolis Manresa

Neàpolis Manresa

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Creació, innovació i tecnologia
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració