Menú

El Museu del Ferrocarril de Catalunya lliura els premis 'Camins de Ferro a Vilanova'

Comparteix:
26/11/2011 14:52

Carles Campuzano i l'empresa Elipsos Internacional han rebut el guardó, que enguany celebra la seva XI edició

El Museu del Ferrocarril de Catalunya ha lliurat, aquest matí a les seves instal·lacions, els premis Camins de Ferro a Vilanova, que tenen com a objectiu reconèixer públicament la tasca desinteressada de totes aquelles institucions, empreses o persones físiques que col·laboren activament en la potenciació del museu i del patrimoni industrial ferroviari que custodia.

El diputat Carles Campuzano ha rebut el premi en la categoria individual per la seva contribució a la potenciació del museu des del Congrés. Campuzano ha agraït la distinció i ha afirmat que seguirà treballant per donar a conèixer el patrimoni d'un Museu del Ferrocarril de Catalunya que "treballa amb cura i sap crear confiança"

Carles CampuzanoCarles Campuzano

Pel que fa a la categoria d'empresa, el premi ha estat per Elipsos Internacional, una societat que gestiona les relacions ferroviàries en trenhotel entre Espanya i França, Suïssa i Itàlia.

Pilar García, directora del Museu del Ferrocarril de Catalunya, ha destacat que la voluntat de la institució és "donar a conèixer el paper protagonista del ferrocarril a la nostra societat i convertir VNG i el museu en el centre de referència de la cultura ferroviària de Catalunya". En aquest sentit, García ha destacat que tot i la crisi econòmica el museu ha aconseguit augmentar el nombre de visitants i reduir el dèficit, i ha avançat la voluntat de crear un espai Talgo que aculli la col·lecció més important del món. 

Premis Camins de Ferro a VilanovaPilar García amb un representant d'Elipsos Internacional 

L'acte ha comptat amb la presència de Neus Lloveras, alcaldessa de VNG, que ha remarcat la "passió" de tots els treballadors i treballadores del museu per donar a conèixer el seu patrimoni i ha afirmat que "treballarem per aconseguir que VNG sigui la capital del ferrocarril a Catalunya".

Per la seva banda, Jaime Barreiro, director-gerent de la Fundación de los Ferrocarriles Espanyoles, ha destacat el "plus d'implicació" de les persones que formen part del museu per aconseguir grans èxits amb uns recursos limitats.

Premis Camins de Ferro a Vilanova

Premis Camins de Ferro a Vilanova
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració