Menú

Vilanova i la Geltrú tornarà a ser seu del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour

Comparteix:
30/01/2019 11:34

El campionat arribarà a la ciutat els dies 18 i 19 de maig

Vilanova i la Geltrú serà novament una de les seus que acolliran el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour 2019. El campionat començarà el 4 de maig a Badalona i arribarà a Vilanova i la Geltrú el cap de setmana del 18 i 19 de maig. Les altres poblacions que també seran seu són el Masnou, Lloret de Mar, Cambrils, Mataró, Torredembarra, Empuriabrava i Cunit.

Les característiques de la platja de Ribes Roges, pel tipus de sorra i per la seva amplitud, fan d'aquesta un espai idoni per a la pràctica d'esports a la sorra. És per aquest motiu que federacions com la de futbol, el tennis, el rugbi o el tambeach, ofereixen a la ciutat la possibilitat de formar part de les seves competicions i/o circuits, com a seu.

D'altra banda, el Club de Vòlei Vilanova promociona, durant tot l'any, la modalitat de Vòlei Platja, el que permet que la pràctica d'aquest esport es pugui realitzar també durant els mesos d'hivern. Aquesta demanda ha fa necessari dotar l'espai d'unes instal·lacions en condicions per a ser usades durant tot l'any (WC, magatzem per material) així com un condicionament periòdic de la sorra del terreny de joc.

Circuit Vòlei Tour VNG (masculí)Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour

El campionat pretén ser un punt de trobada de tots els practicants habituals del vòlei platja. Com l'any passat es disputarà el torneig Vichy Catalan Plus i Mixta, en el qual hi podran participar tots els aficionats a aquest esport i gaudir d'una competició reglada i adequada a tots els nivells. La competició Plus finalitzarà dissabte a la tarda amb la seva entrega de premis i la Mixta es disputarà els diumenges.


Tot i això, només els participants de la màxima categoria tindran l'oportunitat de proclamar-se Campions de Catalunya del Vichy Catalan Vòlei Tour 2019. Un títol que està en mans d'Ester Ribera i Lia Merteki, en categoria femenina, i de Noé de Mena i Hernán Tovar, en la masculina. Igual que en anys anteriors les finals masculines i femenines de cadascuna de les proves es retransmetran pel canal Esports 3 de la Televisió de Catalunya.

Circuit Vòlei Tour VNG (femení)

Circuit Vòlei Tour VNG (femení)

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració