Menú

Eduard Toldrà i Pau Casals, protagonistes de dos espectacles a l'auditori municipal

Comparteix:
29/11/2011 13:44

La Cobla Marinada oferirà el tradicional concert recordant el compositor vilanoví. Diumenge, un espectacle de titelles retrata la figura del vendrellenc internacional

Un any més la Cobla Marinada prepara pels volts de Nadal el concert Recordant Eduard Toldrà, en commemoració d'aquest músic i mestre vilanoví. El recital tindrà lloc a l'auditori que porta el seu nom, a Vilanova i la Geltrú, el diumenge 11 de desembre a les 19 h, sota la direcció d'Esteve Molero. El concert s'organitza amb la coordinadora sardanista de Vilanova i la Geltrú.

La Cobla Marinada sorprèn cada any el públic en aquest recital, presentant un repertori amb peces d'Eduard Toldrà combinat amb música d'altres compositors que havien tingut relació directa amb ell i d'altres que han rebut la influència del seu estil.

D'altra banda, l'Auditori Eduard Toldrà acull aquest diumenge, dia 4, a les 17.30 h, Pau. La vida de Pau Casals, un espectacle de titelles per a tota la família, a càrrec de la companyia Forani Teatre. S'hi narra una història màgica, emotiva i tendra per descobrir les inquietuds de Pau Casals com a nen o la lluita per defensar la pau i la llibertat. L'obra coincideix amb la commemoració, l'octubre passat, dels 40 anys del discurs de Pau Casals a l'ONU.

Aquests dos espectacles i De Broadway al Paral·lel, el 28 de desembre, completen la programació pel desembre a l'auditori municipal vilanoví. La venda d'entrades de tots els espectacles és cada dissabte de 17 a 20 h, a les taquilles del Teatre Principal, una hora abans de cada sessió a les taquilles de l'Auditori Eduard Toldrà i per l'espectacle de Pau. La vida de Pau Casals també a través de Telentrada.

Cobla Marinada

Cobla Marinada

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració