Menú

Trobada entre el Govern municipal i el director general de Societat de la Informació, Carles Flamerich

Comparteix:
11/11/2011 15:57

A la reunió, realitzada a Neàpolis, s'ha parlat sobre la possibilitat d'incloure VNG en el pol de creativitat i innovació que desenvolupa la direcció general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat

El Govern municipal de Vilanova i la Geltrú aposta per les noves tecnologies i per Nèapolis com a elements claus de dinamització econòmica a la ciutat. Amb aquest objectiu la primera tinent d'Alcaldia i regidora de Tecnologies i Societat de la Informació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, i el regidor de Turisme, Promoció Econòmica i Comunicació i Premsa, Gerard Figueras s'han reunit amb el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, Carles Flamerich.

A la reunió també hi ha assistit el tercer tinent d'Alcaldia i regidor de Serveis Socials, Salut i Seguretat Ciutadana, Francesc Sánchez i el director-gerent de Neàpolis, Joan Carles Lluch. Durant la trobada, el govern vilanoví ha plantejat demandes com per exemple la voluntat que Nèapolis i VNG siguin un pol d'atracció en la implantació d'empreses tecnològiques a la ciutat o bé que Vilanova i la Geltrú s'inclogui en el pol de creativitat i innovació que desenvolupa la Generalitat.

Ariadna Llorens ha explicat que li han fet arribar al director general la voluntat que Vilanova i la Geltrú sigui un punt de referència en tecnologia mòbil, aprofitant totes les iniciatives que es duen a terme des de Neàpolis i també la capitalitat de Barcelona con a seu del Barcelona Mobile Congres. 'La ciutat ha d'estar en primera línia, hem de pensar en el futur amb clau tecnològica, aquest és un eix potenciador de la nostra economia i tenim elements de valor afegit per aconseguir-ho'.

Carles Flamerich s'ha mostrat sorprés favorablement per l'impuls de VNG en l'àmbit tecnològic i ha mostrat el seu conveciment que 'la tecnologia és la palanca de canvi de l'economia que ens farà sortir de la crisi.' El director general ha explicat que la seva prioritat és treballar per estendre les xarxes de comunicacions i que faran costat a projectes com els de Vilanova i la Geltrú perquè 'nosaltres apostem per allà on hi ha esforç i treball, després només és qüestió de pressupost, en funció del què tinguem, prioritzarem.'

Pel que fa a projectes concrets, Flamerich ha explicat que la Generalitat vol fer arribar la xarxa troncal de fibra a totes les escoles, hospitals i polígons industrials i que ben aviat aquest projecte es podrà concretar.

Pel que fa a la ubicació d'ITCAT, el centre de telecomunicacions que s'havia d'instal·lar a Neàpolis, Carles Flamerich ha explicat que 'hem de reorganitzar les estructures, la nostra prioritat són l'empresa i l'ocupació'.

Descarrega't la foto de la reunió

Consulta l'àlbum fotogràfic de la Fira 

Totes les notícies de la Fira

visita Carles Flamerich

visita Carles Flamerich

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Creació, innovació i tecnologia
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració