Menú

Conveni per a l'ús del català a les empreses

Comparteix:
20/04/2016 12:53

El Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat i el CPNL signen un conveni per promoure el català en l'àmbit dels negocis

El president del Consell de Centre del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf (Consorci per a la Normalització Lingüística) , Josep Moya; i la presidenta del Servei d'Iniciatives Econòmiques (SIE) de la Mancomunitat Penedès Garraf, Rosa Huguet, han signat un conveni de col•laboració per fomentar la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?" entre els emprenedors de les dues comarques.

Per als propers tres anys, s'ha definit un pla de treball per mantenir i millorar la informació que proporcionen els tècnics del SIE als emprenedors de l'Alt Penedès i del Garraf sobre la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?", que preveu informar sobre el marc legal que afecta les empreses i sobre els recursos que el CPNL els ofereix per facilitar el respecte pels drets lingüístics dels clients. Per això, el Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú farà una sessió informativa per a aquests tècnics, i elaborarà un protocol per recollir totes les consultes sobre matèria lingüística que plantegin els emprenedors en el moment d'obrir el seu negoci.

Una altra línia de col•laboració serà organitzar sessions monogràfiques titulades "En quina llengua hem de parlar amb els clients?", dins dels cursos "Idees pràctiques per portar la teva empresa" que periòdicament organitza el SIE als diferents municipis de les dues comarques, tal com ja es va fer al mes de novembre del 2015 a Vilanova i la Geltrú.

L'any 2012 el SIE ja va col•laborar en la difusió de la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?" a Vilanova i la Geltrú mitjançant la distribució d'uns fulls informatius que recollien les informacions lingüístiques bàsiques que són útils als emprenedors quan volen obrir un negoci.

Conveni CPNL i SIE

Conveni CPNL i SIE

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració