Menú

Cicle d'exposicions 'Connecta't... amb el Carnet Jove' a les biblioteques municipals

Comparteix:
10/11/2011 8:45

Entre els mesos de novembre i desembre les biblioteques de la ciutat acolliran fins a quatre mostres diferents

Entre els mesos de novembre i desembre les biblioteques municipals Joan Oliva i Armand Cardona acolliran tres exposicions relacionades amb el programa Connecta't del Carnet Jove, fomentat per l'Agència Catalana de la Joventut.

La primera d'aquestes, Connecta't al Fotoconcurs - Fotoreportatge, es pot visitar a la biblioteca Joan Oliva entre el 4 i el 28 de novembre. Es tracta d'un recull de les fotografies guanyadores d'aquesta concurs convocat pel Carnet Jove l'any 2010 amb l'objectiu de fomentar l'accés dels joves al món professional del periodisme fotogràfic. La guanyadora en la Secció Oficial ha estat la jove de 23 anys Estefania Berga, de Sabadell, amb la fotografia titulada La recerca de l'interior.

Pel que fa al Fotoreportatge, el guanyador va ser Oliver John Ros Gush, de 22 anys i veí del Masnou, amb el reportatge Estigma, pel qual es va emportar els 5.000€ del premi.

Les altres dues exposicions seran Connecta't al Còmic, que es podrà visitar a la biblioteca Armand Cardona entre el 5 i el 29 de desembre, i Connecta't al Disseny, que es podrà visitar a la biblioteca Joan Oliva entre el 9 i el 27 de desembre.

Aquest programa vol oferir, mitjançant diverses propostes culturals, la possibilitat d'anar més enllà en els avantatges i descomptes proposant una sèrie d'iniciatives orientades a potenciar i motivar la vessant cultural i social i apostant perquè els joves siguin una peça activa d'aquest carnet.

A través d'aquestes exposicions, que reuneixen les obres finalistes i guanyadores de les últimes edicions d'aquests concursos, es volen fomentar valors com la solidaritat o l'europeisme, afavorir la participació entre tots els titulars i obrir les portes als joves al món professional fomentant, entre d'altres, la seva creativitat.

Estigma

Estigma

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Biblioteques
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració