Menú

Vilanova se suma als actes en memòria de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost de 2017

Comparteix:
16/08/2018 10:42

Es convoca una concentració a les 12 del migdia a la plaça de la Vila on es faran cinc minuts de silenci i la lectura del manifest de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques

Vilanova i la Geltrú se suma als actes en memòria de les víctimes en els atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d'agost de 2017. D'aquesta manera la ciutat s'afegeix a la convocatòria de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques per mostrar el respecte i record a les víctimes mortals de l'atac terrorista i la solidaritat amb els ferits, familiars de les víctimes i afectats pels atemptats al mateix temps que referma el seu compromís amb la pau.

L'acte central, que es desenvoluparà de forma conjunta a Barcelona, Cambrils i amb la resta de municipis, es farà a la plaça de la Vila on hi haurà una concentració silenciosa i on es faran cinc minuts de silenci a més de la la lectura del "Manifest en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils per la pau, la democràcia i contra el terrorisme". El contingut d'aquest manifest ha estat elaborat i consensuat des de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques. La bandera del balcó de l'Ajuntament també onejarà a mig pal en senyal de condol i record d'aquest primer aniversari dels atemptats.

Podeu trobar el contingut del manifest aquí

atemptats1

atemptats1

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració