Menú

Bus gratuït per gaudir del castell de focs de Festa Major des de la façana marítima

Comparteix:
02/08/2018 12:48

També hi haurà un servei de bus llançadora per arribar a la zona d'atraccions dels firaires

Un dels actes més esperats de la Festa Major és el tradicional castell de focs que es llença des de la façana marítima de Vilanova i la Geltrú. Les platges i el passeig s'omplen de gom a gom per veure en primera fila l'espectacle pirotècnic de Festa Major. Per evitar el col·lapse viari l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organitza un servei de bus llançadora gratuït per enllaçar el centre de la ciutat amb la façana marítima i la zona on s'hi ubiquen les atraccions dels firaires. Cal tenir en compte que la Policia Local limitarà l'accés amb vehicle a la façana marítima a partir de les 21 h a la cruïlla entre el carrer de Josep Coroleu i avinguda de Jaume Balmes, mentre que la resta d'accessos a la façana marítima quedaran tallats a partir de les 22 h. Un cop finalitzat el castell de focs s'obriran els accessos per fases per facilitar la sortida de vehicles.

Durant tota la nit es mantindrà tallat el carril lateral del passeig Marítim, entre la rotonda de la rambla de Joan Baptista Pirelli i la rotonda de la cruïlla Joan Oliver, per la celebració del ball de les 7 hores a la plaça del Port.

Bus llançadora al castell de focs

El servei funcionarà de les 21 h a les 23 h del dissabte 4 d'agost, amb el següent recorregut des del centre cap a la façana marítima: rbla. de Salvador Samà (davant de l'escola Pompeu Fabra); av. de Jaume Balmes; c. de  Josep Coroleu; rbla. de Lluís Companys fins a la cruïlla amb el c. de Ramon Muntaner amb el c. de Pere Jacas (fi de recorregut).

La tornada des de la façana marítima al centre surt del c. de Pere Jacas (on hi ha el final del recorregut) per la rbla. de Lluís companys en sentit muntanya; c. de Josep Coroleu i c. de Pelegrí Ballester, per arribar a la parada de la rbla. de Salvador Samà (davant de l'escola Pompeu Fabra).

Bus llançadora a les atraccions dels firaires

Aquest servei funcionarà de les 23.30 h del dissabte 4 d'agost fins a les 3.00 h del diumenge 5 d'agost realitzant les parades següents: Pg. del Carme cruïlla amb rbla. de Joan Baptista Pirelli; pl. d'Eduard Maristany; rbla. de Salvador Samà (davant de l'escola Pompeu Fabra) i ronda d'Europa (davant de la zona d'atraccions), i tornada.

bus castell de focs

bus castell de focs

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració