Menú

El manteniment i la millora de l'espai urbà, prioritat del Govern de VNG

Comparteix:
29/11/2011 14:39

Periòdicament el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge i tècnics de la Regidoria fan seguiment de les millores i de l'estat del mobiliari urbà, els carrers i la neteja de pintades.

Trepitjar la ciutat, fer visites als barris, conèixer els carrers i detectar incidències en el manteniment i la neteja o bé desperfectes del mobiliari urbà és una de les tasques que du a terme el Govern municipal. Amb aquesta voluntat de fer el seguiment de les feines que realitza l'Ajuntament a l'espai públic, divendres el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet i tècnics municipals de la regidoria van fer un recorregut per diversos carrers del centre de la ciutat.

La visita va servir per comprovar l'estat d'execució dels treballs que cal realitzar quant al manteniment de la ciutat. En aquest sentit, una de les principals problemàtiques que hi ha a l'espai públic són els grafits i les pintades, la qual cosa suposa una despesa per part de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú de més de 90.000 euros anuals. Divendres, el regidor d'Urbanisme va comprovar els treballs de neteja de pintades realitzats al carrer de Sant Pere i va prendre nota de diferents actuacions que caldrà realitzar a curt termini a l'espai públic.

Entre aquestes actuacions hi ha la reparació de mobiliari urbà com per exemple els bancs de la plaça de Cal Ganeta o la col·locació de mobiliari urbà davant l'Esportiu La Piscina. Així mateix, el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge també considera prioritària l'actuació per millorar la visibilitat a la cruïlla entre els carrers del Pare Garí i del Jardí, l'ampliació dels passos de zebra per a la gent gran o la millora de la col·locació dels contenidors del carrer de Sant Francesc, entre d'altres.

visita espai públic

visita espai públic

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Urbanisme i habitatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració