Menú

Més escoles de VNG se sumen al projecte Cultura Emprenedora

Comparteix:
16/10/2014 15:18

Aquest curs són onze centres educatius els que prenen part en aquest projecte que impulsa l'IMET

Comença el curs per a les onze escoles de Vilanova i la Geltrú que aposten novament pel projecte Cultura Emprenedora a l'escola. A partir del 29 d'octubre i fins al 4 de novembre es faran les sessions formatives al professorat per tal que durant el curs 2014-2015 puguin desenvolupar els valors i les competències pròpies de l'emprenedoria entre el seu alumnat.

Aquest curs s'incorporen al projecte les escoles Santa Teresa de Jesús i El Cim, mentre que continuen formant-ne part les escoles Aragai, Canigó, Escola pia, La Ginesta, La Pau, Llebetx, Pasífae, Sant Bonaventura, Sant Jordi.

Enguany és el sisè any consecutiu que la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú impulsa a través de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) aquest projecte entre els centres educatius de la ciutat. L'objectiu del projecte és que els infants i joves adquireixin i desenvolupin actituds, aptituds i coneixements com la creativitat, la confiança en ells mateixos, el treball en equip, el lideratge, la tolerància a la frustració, el compromís i la responsabiltat.

Pel que fa al programa formatiu que l'IMET ofereix al professorat consisteix a proporcionar coneixements bàsics i les eines necessàries per treballar l'emprenedoria a l'aula. Es tracta d'una formació de 15 hores que aborda les següents temàtiques:
*Emprendre: una competència clau a l'escola
*Com desenvolupar un projecte d'emprenedoria a l'escola
*La creativitat
*Els valors d'emprendre

A partir del mes de gener es realitzaran els tallers i ampliació de continguts que realitzen els responsables tècnics del projecte amb els infants als centres educatius.

Més informació

cultura emprenedora

cultura emprenedora

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració