Menú

L'Orquestra de Cambra del Garraf comença diumenge la temporada de concerts

Comparteix:
16/03/2009 11:26

L'església de Santa Maria de la Geltrú acollirà l'estrena de la primera de les cinc produccions que tenen previst presentar al llarg de 2009

L'Orquestra de Cambra del Garraf oferirà aquest diumenge, 22 de març a les set de la tarda, el primer concert d'aquesta temporada. L'església de Santa Maria de la Geltrú acollirà el primer dels concerts de l'orquestra dirigida per Salvador Brotons.

Diumenge, l'Orquestra de Cambra del Garraf estrenarà la primera de les cinc produccions que té previst presentar a la ciutat al llarg del 2009. Una proposta de música centrada al voltant de tres característiques: obres d'autors catalans, transcripcions per a petita orquestra i peces curtes.

En formació d'orquestra de corda, s'interpretaran tres obres: l'Impromtu, de Jan Sibelius (arranjament d'una obra per a piano), Melangia, d'Enric Morera i Tríptic, de Josep Marimón (a partir de la partitura per a cobla).

Cinc instruments de vent/fusta (flauta, clarinet, oboè, trompa i fagot) s'afegiran a la formació de corda per a presentar tres obres més: Vals trist, de Jan Sibelius, Pastoral d'estiu, petit poema simfònic d'Arthur Honegger i, finalment, Doble 5 Suite, de Manuel Oltra.

El concert ofereix una combinació singular i original d'obres, alguna de les quals és força desconeguda malgrat els anys transcorreguts des de la seva composició.

Orquestra de Cambra del Garraf

Orquestra de Cambra del Garraf

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració