Menú

Primera trobada dels Grups de Treball sobre el Pla d'Actuació Municipal de VNG

Comparteix:
09/11/2011 11:53

Una trentena d'assistents participen a la trobada al voltant dels Serveis a les persones

El Centre Cívic de La Geltrú va acollir ahir a la tarda la primera trobada dels Grups de Treball sobre el Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2011-2015, presentat recentment per l'equip de govern.

La reunió d'ahir, que va comptar amb la participació d'una trentena de persones, va servir perquè el regidor de Serveis Socials, Salut i Seguretat i Protecció Ciutadana, Francesc Xavier Sànchez, i el regidor d'Hisenda, Recursos Humans i Organització Interna, Miquel Àngel Gargallo, donessin a conèixer les propostes municipals del PAM al voltant dels Serveis a les Persones i, posteriorment, que els assistents poguessin fer les seves aportacions.

El segon dels grups de treball es farà aquest dimecres, 9 de novembre, per tractar els temes relacionats amb el Coneixement i els Serveis Personals Sectorials. Les persones inscrites en aquest grup tindran l'oportunitat de fer les seves aportacions al PAM en temes com l'ensenyament, l'ocupació, les noves tecnologies, la gent gran, la joventut o la infància, entre d'altres. En aquesta ocasió, detallarà les propostes Ariadna Llorens, regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació, Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat.

La setmana vinent els grups faran aportacions en els temes relacionats amb la Promoció de la ciutat i Cultura, el dilluns 14 de novembre, i en Serveis a la ciutat i Participació, el dimarts 15 de novembre.

Fa dues setmanes l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras va presentar a les entitats ciutadanes les propostes del PAM per als propers anys, amb la voluntat de poder debatre amb elles els projectes, a través de grups de treball sectorials.

L'alcaldessa valorava en aquell moment la importància d'aquest procés participatiu "les trobades marcaran les bases dels projectes a desenvolupar, sent aquesta la primera vegada que es convida a la ciutadania a participar en l'elaboració d'un document de ciutat de gran transcendència". 

Noticia relacionada

Trobada PAM - Serveis a les persones

Trobada PAM - Serveis a les persones

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Participació i cooperació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració