Menú

Nombroses accions per dinamitzar i millorar els Mercats Municipals de Vilanova i la Geltrú al llarg de 2018 i noves propostes per a 2019

Comparteix:
21/12/2018 13:22

Representants municipals van desitjar bones festes, com és tradicional als i les paradistes d’ambdós mercats

 L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; i el regidor de Promoció de Ciutat, Jordi Medina, van fer ahir al migdia la tradicional visita de Nadal a les diferents parades del Mercat de Mar i del Mercat del Centre.

Enguany, a tots dos equipaments municipals, s'ha dut a terme diferents accions per millorar les seves infraestructures, i alhora dinamitzar el consum.

En aquest sentit, al Mercat del Centre hi ha hagut una tasca de difusió a través de nombrosos cartells anunciant campanyes com la de la Llotja o la del Nadal; i s'han fet també tallers de cuina, xerrades, manualitats, i exposicions al llarg de l'any. Destaca també el fet que s'han acabat de construir les línies de vida, i que també s'han instal·lat unes llums de Nadal específiques per a l'edifici. Per a 2019 es preveu tenir un projecte nou sobre la recollida d'aigües pluvials, es cercarà un nou acord entre l'associació de concessionaris i el pàrquing de SABA, i s'intentaran solucionar alguns problemes entorn el muntacàrregues. Per a millorar la sostenibilitat de l'edifici – inaugurat el 1941 – també es volen substituir els llums actuals per leds, així com arribar amb un acord amb els paradistes per a l'ús exclusiu de bosses compostables.

Quant el Marcat de Mar, també sobresurten les actuacions de promoció, ja siguin amb cartelleria, concursos, tallers de cuina, o manualitats, tot i que aquí cal afegir les sempre exitoses convocatòries del Mar de Tapes, que han donat una visibilitat, a la ciutadania i als consumidors en general, de l'equipament, mai vista fins ara. Per a 2019 també es farà un projecte sobre les filtracions d'aigua i també es tractarà el tema de les bosses compostables. El Mercat de Mar també ha acollit la Festa del Xató de 2018, i prepara, conjuntament amb el Mercat del Centre, una campanya de promoció dels mercats municipals pel primer trimestre de 2019, que vol posar en valor la qualitat del producte, la proximitat, i la diversitat de l'oferta que existeix a ambdós establiments

mercat

mercat

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració