Menú

Es decideix la ubicació de l'escultura 'Ariadna en el cercle', d'Òscar Estruga, a la plaça de la Mediterrània

Comparteix:
08/11/2011 12:20

La instal·lació de l'obra, a càrrec del Grup Qualitat, es preveu per al primer trimestre de 2012

En el primer trimestre de 2012 es preveu que ja estigui instal·lada l'escultura 'Ariadna en el cercle' de l'escultor vilanoví Òscar Estruga a la plaça de la Mediterrània. Aquest matí el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet i la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Marijó Riba, acompanyats del cap de servei de Projectes Urbanístics i Paisatge de l'Ajuntament, Jordi Miralles, s'han desplaçat fins a la plaça per veure 'in situ' l'indret adequat on instal·lar l'obra.

L'escultura per a la seva instal·lació, necessita de la realització d'uns treballs previs que sustentin l'obra. Gràcies a un acord amb el Grup Qualitat, que costejarà aquesta instal·lació prèvia, es preveu que l'escultura s'instal·li en pocs mesos a l'entrada de la plaça de la Mediterrània. La construcció prèvia en qüestió és un pòrtic d'acer laminat de 3 metres d'amplada i 5 metres d'alçada, que s'ha projectat seguint les directriu dels mateix Òscar Estruga, del qual se sustentarà l'escultura mitjançant cables d'acer.

El regidor d'Urbanisme, Joan Giribet, ha explicat que "l'escultura s'ubicarà a l'accés a l'Eixample de Mar des del passeig Marítim, just a l'entrada de la plaça de la Mediterrània, com si es tractés d'una porta d'entrada cap a l'Eixample de Mar". Per la seva banda, la regidora de Cultura, Marijó Riba, ha destacat "el lligam d'aquesta obra amb la Pasífae, també de l'escultor Estruga, i al fet que dóna continuïtat a l'homenatge al naixement d'Europa i de la Mediterrània". 


Decarrega't la imatge

visita plaça Mediterrània

visita plaça Mediterrània

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Urbanisme i habitatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració