Menú

Més activitats nocturnes d'estiu al Museu Balaguer i a la Torre Blava - Espai Guinovart

Comparteix:
06/08/2008 10:05

Les propostes són 'Nits de música i art al Museu Balaguer', 'Cava a la Blava' i 'Històries de la mar salada'

Continuen les propostes d'activitats d'estiu al Museu Víctor Balaguer amb les 'Nits de música i art al Museu Balaguer'. Es tracta d'una visita nocturna comentada al Museu i a la cúpula de l'edifici, un espai generalment tancat al públic. La visita finalitzarà amb un concert de música jazz al jardí i una copa de cava. Aquesta visita tindrà lloc aquest divendres 8 d'agost, a les 22.30 h, i costa 5 euros.

'Cava a la Blava' és una de les propostes per visitar la Torre Blava a l'estiu. Es tracta d'una visita comentada a la instal·lació en que l'artista Josep Guinovart va recrear tot un univers marí en homenatge a la ciutat de Vilanova i la Geltrú. Aquesta activitat tindrà lloc el proper dissabte 9 d'agost a les 20 h. El preu de l'entrada és de 3 euros.

Una altra de les propostes per visitar al Torre Blava és 'Històries de la mar salada' en la que el personatge d'un mariner explica les llegendes i històries relacionades amb la mar i que Guinovart va plasmar a les parets de la Torre. La visita finalitza amb una degustació de rom cremat. Aquesta activitat tindrà lloc el dissabte 16 d'agost a les 20 h. Té un preu de 6 euros.

Per participar en aquestes activitats cal fer la reserva prèvia trucant al telèfon 938 154 202.

façana Balaguer

façana Balaguer

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració