Menú

El Pati Obert incrementa el nombre d'assistents

Comparteix:
27/07/2016 11:50

Durant el mes d'agost aquests espais estaran tancats al públic

El Pati Obert és un projecte gestionat pel Servei d'Educació de l'IMET en el que hi col·laboren les regidories d'Esports, Participació Ciutadana, Convivència i Equitat i Joventut. El seu objectiu és el d'obrir les instal·lacions exteriors dels cinc patis escolars de les escoles la Ginesta, Canigó, Llebetx, l'Arjau i Ítaca.

Durant el curs 2015-2016 s'ha incrementat el nombre de persones que han fet ús d'aquests espais en gairebé 2.000 usuaris. Això representa un increment del 31% respecte al curs anterior. Un total de 8.302 persones han fet servir el Pati Obert.

Aquests espais estan oberts els caps de setmana durant tot l'any a excepció del mes d'agost, que romanen tancats.

Els objectius que es volen assolir són l'ampliació de les zones esportives, d'esbarjo i de joc de la ciutat evitant un ús indiscriminat i inapropiat, creant vincles de proximitat amb la comunitat i el territori. Tot i que el Pati Obert s'adreça a tota la ciutadania, són els més joves els qui utilitzen més aquests punts.

El projecte es desenvolupa gràcies a la voluntat i al treball conjunt per part de l'IMET i de diferents regidories, juntament amb les direccions dels centres escolars, les AMPA, les Associacions de Veïns implicades i la Policia Local.

Per a més informació consulteu la web de l'IMET.

Pati Obert

Pati Obert

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar l'experiencia del visitant a la nostra web
Moltes gràcies per la teva col·laboració