Menú

Gairebé 800 alumnes treballaran el proper curs el projecte 'Descobrim Vilanova i la Geltrú'

Comparteix:
04/07/2016 7:56

Amb l'objectiu de poder actualitzar, ampliar i adaptar el material del programa, s'ha enviat una enquesta a les escoles de la ciutat

Per al proper curs 2016-2017 gairebé 800 alumnes de sis escoles de la ciutat treballaran a l'aula el Projecte Descobrim Vilanova i al Geltrú. Aquest projecte, impulsat pel Servei d'Educació de l'IMET de l'Ajuntament de VNG, pretén dotar el professorat de les escoles d'uns materials didàctics que recullen els aspectes diferencials de la ciutat perquè l'alumnat descobreixi la realitat local.

Per al regidor d'Educació i Ocupació, Joan Martorell, el projecte Descobrim Vilanova i la Geltrú "és una activitat que es ve oferint cada any i creiem que cal posar-la més al dia. Per això tenim la voluntat d'aconseguir una sèrie de millores en el programa, tal com vam indicar en la moció que va presentar ERC al ple sobre aquest tema”.

Les unitats didàctiques es treballen des dels més petits fins als més grans de primària, i aprenen diferents aspectes de la vila a través de diferents personatges com la Mulassa, els gegants de Vilanova, el Drac, el diable Llucifer, el poeta Manuel de Cabanyes o l'empresari i polític vilanoví Francesc Gumà i Ferran.

Aquestes unitats van acompanyades amb material de suport com cartells, programes, revistes... de la Festa Major, Carnaval, Fira de Novembre i Tres Tombs.

Aquestes eines ajuden a l'alumnat de les escoles a estimar, conèixer i respectar la nostra ciutat.

Amb la voluntat de millorar, s'ha enviat a totes les escoles una enquesta per tal de detectar possibles mancances i/o necessitats del projecte, amb l'objectiu de poder actualitzar, ampliar i adaptar el material del Descobrim VNG.

Descobrim VNG

Descobrim VNG

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració