Menú

Acaben les obres de la plaça de la Forca i de la plaça de la Pagesia

Comparteix:
30/03/2009 13:20

Amb les dues noves places, els veïns i veïnes del Fondo Somella guanyen nous espais pel lleure

Els veïns i veïnes del barri del Fondo Somella ja tenen dos nous espais per a gaudir en el seu temps de lleure. Es tracta de la plaça de la Forca i de la plaça de la Pagesia, les obres de les quals ja han finalitzat.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Serveis Viaris, va començar a construir l'any passat la plaça de la Forca, gràcies a un Pla Ocupacional. L'espai, de 3.300 metres quadrats disposa d'una zona enjardinada de 800 metres quadrats que conté una àmplia varietat d'espècies autòctones d'arbres i plantes, distribuïts en diferents parterres. A més, s'ha construït una barana de fusta creant un espai de mirador i s'han instal·lat bancs per seure i una font.

La Regidoria de Serveis Viaris també a tingut en compte els accessos a la plaça. Per això, i a causa de la seva elevació natural, ha construït diverses escales de fusta i tres rampes d'accés per a persones amb mobilitat reduïda, de les quals dues incideixen directament sobre la plaça.

La plaça de la Pagesia, també situada al del Fondo Somella, es va començar a construir coincidint amb l'inici de les obres d'urbanització del barri. L'espai de 1.200 metres quadrats ha estat remodelat aquests dies coincidint amb la fi dels treballs a la plaça de la Forca. A més de la zona arbrada, l'Ajuntament de VNG hi ha instal·lat una zona de jocs infantils, una pista de petanca, i s'han col·locat diferents bancs per seure. 

Plaça de la Pagesia
plaça de la Pagesia

Plaça de la Forca

Plaça de la Forca

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració