Menú

Nou Pla de Formació per a entitats

Comparteix:
21/01/2019 10:46

Aquest trimestre s'ofereixen cursos sobre fiscalitat, assegurances, subvencions i voluntariat

L'Oficina d'Entitats de VNG torna a oferir a les entitats vilanovines diverses formacions gratuïtes per a aquest primer trimestre de l'any.
El primer taller que es farà és la presentació del nou Punt de Voluntariat de la ciutat. Es farà dimarts 29 de gener de 18 a 20 h al centre cívic La Geltrú. La sessió servirà per presentar aquest nou servei adreçat a les entitats de voluntariat i a les persones que volen fer tasques voluntàries a la nostra ciutat.
El segon taller és el de fiscalitat per a associacions, que ha de servir per conèixer la normativa relativa a les obligacions fiscals i conceptes clau com el d'activitat econòmica, a més de per millorar la gestió econòmica de l'entitat. Aquest es farà els dimarts 5 i 12 de febrer, de 18 a 20 h, a l'aula 29 de l'IMET.
Per dimarts 19 de febrer, de 18.30 a 20 h a l'aula 29 de l'IMET, s'ha organitzat una formació sobre les assegurances a les entitats: el tipus d'assegurances aconsellable per a les entitats és divers i varia en funció de la tipologia de l'entitat i de les seves activitats.
També s'ofereix una formació d'iniciació al voluntariat, adreçada a persones majors de 16 anys que tinguin interès per apropar-se a l'acció voluntària o a iniciar un procés de formació en aquest àmbit. Aquest és un curs reconegut pel Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya (PFAVC). Es farà al mes de març, dilluns 11, dimecres 13, dilluns 18 i dimecres 20, de 17.30 a 20.30 h al centre cívic La Geltrú.
Finalment, es farà un taller sobre el certificat digital i la convocatòria de subvencions destinades a entitats. Tenint en compte que la convocatòria municipal de subvencions destinades a entitats de Vilanova i la Geltrú s'ha de tramitar amb certificat digital, en aquesta sessió es vol ajudar les entitats a fer-ho. Serà dimarts 26 de març, de 18 a 19.30 h, a l'aula 29 de l'IMET.
Podeu consultar el programa sencer aquí i fer les inscripcions de manera telemàtica en aquest enllaç o telefònicament al 93-814.00.00, extensió 2047.

Pla de formació per a entitats

Pla de formació per a entitats

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Participació i cooperació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració