Menú

Més de 500 atletes participen a la RUNXBIKE'09

Comparteix:
16/03/2009 15:02

Antonio Alcaide i Vinyet Noguero van ser els guanyadors dels 10 km. de VNG, mentre que Sebastià Catllà i Mercè Tussell es van imposar en la IV Duatló de Muntanya

Un total de 505 atletes van participar, diumenge, a la RUNXBIKE'09, que enguany celebrava la seva quarta edició estrenant una nova ubicació al Sector Santa Magdalena. La competició agrupava la disputa de dues proves, els 10 km. de VNG i la Duatló de Muntanya.

La cursa a peu de 10 km. va donar el tret de sortida a les 9.30 hores amb un total de 285 participants. La prova va estar molt disputada, tot i que Antonio Alcaide, que va creuar la línia d'arribada en primera posició amb un temps de 35 minuts i 16 segons, va marcar el ritme des de l'inici. Albert Pascual va pujar al segon esglaó del podi amb una marca de 35 minuts i 42 segons, mentre que Xavi García va acabar en tercera posició després d'entrar a més d'un minut del guanyador (36'28).

En la categoria femenina, el triomf va ser per la sitgetana Vinyet Noguero, que es va mostrar molt superior a les seves rivals i va acabar la cursa amb un temps de 43 minuts i 32 segons, quatre minuts menys dels que va necessitar Rosa Moreno, segona classificada (47'42). La tercera plaça va ser per Pilar Guallar, que va acabar la cursa amb un temps de 49 minuts i 3 segons.

Pel que fa a la disputa de la IV Duatló de Muntanya, Sebastià Catllà va ser el guanyador després de creuar la línia d'arribada amb un temps d'1 hora, 6 minuts i 31 segons. L'atleta del PC Bonavista es va mostrar molt fort en el segon tram de la prova, els 16 km. amb bicicleta BTT, entre els quals destacava l'ascensió al Montgrós amb unes rampes amb un desnivell superior al 20 per cent. La segona plaça va ser per Pere Amado, que va arribar 40 segons més tard (1h07'10), mentre que Andrés Barbero va ser el tercer classificat amb una marca d'1 hora 8 minuts i 10 segons.

Mercè Tussell es va endur la prova en la categoria femenina amb un temps d'1 hora, 21 minuts i 45 segons. L'atleta del Reus Ploms es va imposar a la seva companya d'equip, Mireia Santesmases, que va creuar la línia d'arribada tres minuts més tard (1h24'53). Dolors Serrall va acabar en la tercera posició amb una marca d'1 hora 28 minuts i 39 segons.

IV Duatló Muntanya

IV Duatló Muntanya

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració