Menú

El Govern i l'oposició segueixen negociant una proposta d'ordenances per al 2012

Comparteix:
03/11/2011 13:26

Neus Lloveras valora molt positivament el treball de tots els grups i creu que s'estan plantejant unes ordenances més socials que mai

El Govern de Vilanova i la Geltrú i els grups de l'oposició segueixen negociant la proposta de tributs municipals per al 2012. Després de la reunió d'ahir dimecres encara no hi ha una proposta tancada i els grups s'han emplaçat a seguir les converses demà divendres.

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras ha valorat molt positivament la participació de totes les formacions polítiques municipals en les converses i el fet que tothom hagi fet aportacions. Lloveras creu que 's'estan plantejant unes ordenances més socials que mai, que repercuteixin l'esforç fiscal de la manera més justa possible'.

L'alcaldessa ha recordat que el Govern va portar a discussió una proposta d'augment igual a l'IPC català i amb progressivitat en l'Impost de Béns Immobles i en d'altres ordenances on sigui possible. 'Com valorar la progressivitat és ara el punt de discussió. Com identifiquem bé aquests col·lectius per aplicar les bonificacions correctament i també com identifiquem els col·lectius que poden fer un sobreesforç, perquè està clar que també necessitem diners'.

La proposta de tributs pot ser portada a aprovació en el ple ordinari de novembre, que es durà a terme dilluns dia 7, o bé en un ple extraordinari que se celebraria també la setmana vinent. La màxima representant vilanovina ha expressat la seva voluntat 'd'assegurar que les ordenances s'aproven. Confiem en la responsabilitat de tothom perquè sinó serà inviable tirar endavant projectes l'any vinent'.

Roda de premsa Govern 3 de nov

Roda de premsa Govern 3 de nov

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Gestió tributària i recaptació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració