Menú

Eleccions als consells escolars dels centres educatius

Comparteix:
09/01/2013 13:45

Les votacions es realitzaran del 14 al 18 de gener i els nous consells hauran de constituir-se abans del 25 de gener

La setmana vinent els centres educatius de Vilanova i la Geltrú celebraran eleccions als consells escolars dels centres. Aquets consells són els òrgans col·legiats de participació de la comunitat escolar en el govern del centre i hi són representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa (direcció, professorat, alumnat, personal d'administració i serveis, etc),

El calendari i procés electoral contempla que les votacions de cada sector es realitzaran del 14 al 18 de gener i la constitució del consell escolar resultant d'aquest procés electoral s'haurà de constituir abans del 25 de gener de 2013.

En els centres educatius públics, la funció principal del consell escolar és debatre i aprovar tots aquells temes importants per al funcionament i l'organització del centre: el projecte educatiu, el pla i la memòria anual de centre, el pressupost, etc. En el cas dels centres privats concertats, el consell escolar debat i aprova els temes a proposta de la titularitat del centre.

Les persones escollides com a representats de cadascun dels sectors en el consell escolar ho són per un període de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys.

eleccions consells escolars

eleccions consells escolars

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració