Menú

El centenari Joan Oliva Milà, va a Barcelona

Comparteix:
01/11/2011 10:00

L'Institut d'Estudis Catalans acollirà la presentació del llibre Llum entre ombres. 6 biblioteques singulars

La Sala Prat de la Riba de l'Institut d'Estudis Catalans acollirà el dimecres 9 de novembre, a les set de la tarda, la presentació del llibre Llum entre ombres. 6 biblioteques singulars a la Catalunya contemporània.

L'any de la commemoració del Centenari de la mort de Joan Oliva i Milà (1911-2011) ha estat el punt de partida per l'edició d'aquest llibre, que va presentar dimecres a la Biblioteca Museu de Vilanova i la Geltrú el director general de Promoció i Cooperació Cultural de la Generalitat de Catalunya, Jordi Cabré.

A més de la presentació a Barcelona, a càrrec del president de l'IEC Salvador Giner i de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Marijó Riba, el llibre també es presentarà, el dimarts 15 de novembre, al Centre de Lectura de Reus.

Llum entre ombres. 6 biblioteques singulars a la Catalunya contemporània ha estat editat per la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, amb la col·laboració del Centre de Lectura de Reus, de l'Ateneu Barcelonès, el Centre Excursionista de Catalunya, la Biblioteca Pública Arús i la Biblioteca de Catalunya, i compta amb el suport de l'Institut d'Estudis Catalans, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Associació de Bibliòfils de Barcelona i de Víctor Oliva Pascuet, besnét de Joan Oliva i Milà.


Llibre 6 biblioteques

Llibre 6 biblioteques

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració