Menú

Es convoca el concurs 'Operació Manani 2009'

Comparteix:
24/03/2009 11:47

Canal Blau TV, Maricel TV i l'organització del Manani Rock organitzen aquest programa televisiu obert als grups musicals de la comarca

Canal Blau TV, Maricel TV i l'organització del Manani Rock organitzen enguany un concurs televisiu en el que hi poden participar els grups musicals de la comarca del Garraf. El premi del programa, que portarà el nom d'Operació Manani, consistirà en un contracte per actuar al Manani Rock de Vilanova i la Geltrú el dia 4 d'agost, per als dos grups que resultin guanyadors del concurs.

El Manani Rock va néixer l'any 2003 de la mà de cinc entitats vilanovines amb l'objectiu de complementar l'oferta lúdica que s'oferia durant la Festa Major. Al llarg de les sis edicions celebrades fins al moment el festival ha passat per diversos formats, des de la concentració en un sol dia fins al format de festival de tres dies. El seu emplaçament també ha variat tot i que sempre ha estat lligat a la façana marítima. Al llarg d'aquestes sis edicions també ha estat divers el nombre d'espectadors que han gaudit del festival, però sempre s'ha caracteritzat per una bona acollida. Així, depenent dels dies de celebració la xifra d'espectadors del Manani Rock ha estat d'entre els 4000 i els 10.000.

Enguany el Manani Rock es torna a concentrar en un sol dia potenciant la participació dels grups locals. És en aquest sentit que la televisió comarcal i l'organització del festival han acordat realitzar un programa de televisió en el que hi prendran part vuit grups musicals. L'únic requisit per poder participar a Operació Manani és que el 50 % dels membres del grup visquin al Garraf i que no tinguin un contracte discogràfic en vigor. Els interessats han de lliurar una maqueta en format CD que inclogui, com a mínim, tres temes propis. El termini de presentació de les propostes finalitza el 8 d'abril, i caldrà lliurar-les a la recepció de l'edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. Les bases del concurs i el full d'inscripció es poden trobar a les pàgines web de festival i de Canal Blau TV.

Durant vuit setmanes, els teleespectadors podran veure les actuacions de vuit grups que, prèviament, hauran estat seleccionats pels membres del jurat. Després de l'emissió de totes les actuacions el públic podrà votar a través del telèfon mòbil enviant SMS's. Els vots dels espectadors se sumaran als vots del jurat i d'aquesta forma s'escolliran els dos grups guanyadors que rebran com a premi un contracte per actuar al Manani Rock 09. Amb aquesta iniciativa, l'organització del festival i la televisió comarcal donen noves oportunitats i noves plataformes de difusió als grups de música locals.

Operació Manani 2009

Operació Manani 2009
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració