Menú

Sessió de presentació del programa Timol

Comparteix:
07/02/2019 13:29

L'objectiu és presentar a futurs professionals aquest programa per a la inserció laboral en empresa ordinària de persones amb diversitat funcional

La setmana passada es va fer una xerrada informativa sobre el programa TIMOL a Mecabit, un centre de formació ocupacional de VNG que acull un Certificat de Professionalitat (FOAP) per a la inserció laboral de persones amb discapacitat mitjançant la metodologia de treball en suport.
El programa TIMOL, com a referent a la comarca del Garraf, ha estat convidat a explicar el seu funcionament i les claus de l'èxit que li han permès consolidar-se a la comarca.
Les responsables del programa van explicar conceptes teòrics com la metodologia, el funcionament dels seguiments i tutories prèvies i posteriors a les insercions, així com aspectes de prospecció en empreses ordinàries.
Van estar acompanyades per dos participants del TIMOL, Elvira Martínez i Marcos Baig, que van explicar el procés de formació i capacitació mitjançant els tallers, així com la importància de les pràctiques laborals i les contractacions en l'àmbit de la inserció.
La xerrada va posar èmfasi en els diferents casos d'inserció que s'han dut a terme al llarg dels més de 10 anys del programa, i en la diversitat de perfils que s'han cobert.
També es va fer una sessió en la que Marta Domínguez, participant del programa, va impartir un taller de sensibilització com una iniciativa d'emprenedoria dins del programa TIMOL.
La bona acollida per part de les persones assistents va fer complicat poder respondre a totes les preguntes que van sorgir.

L'equip responsable del programa TIMOL ha agraït a l'equip de Mecabit l'oportunitat de donar a conèixer el programa com a facilitador en la inserció laboral al mercat ordinari per a persones amb diversitat funcional. El TIMOL rep el finançament del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i dels ajuntaments de la comarca del Garraf.

Més informació aquí

Presentació TIMOL a Mecabit

Presentació TIMOL a Mecabit

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Formació ocupacional
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració