Menú

La promoció de la ciutat, la cultura i la comunicació centren el debat del grup de treball sobre el PAM

Comparteix:
15/11/2011 12:52

Gerard Figueras i Marijó Riba van presentar als membres del grup les propostes que contempla el Pla d'Actuació Municipal

El Centre Cívic La Geltrú va acollir ahir a la tarda la tercera trobada dels Grups de Treball sobre el Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2011-2015 que, en aquesta ocasió, girava al voltant de les propostes relacionades amb la promoció de la ciutat, la cultura i la comunicació.

Els regidors Gerard Figueras i Marijó Riba van exposar als participants del grup les seves propostes per tal que, posteriorment, poguessin encetar un procés de debat i fer les seves aportacions.
Trobada grups treball PAM
Aquesta tarda se celebrarà la darrera trobada en la qual es presentaran les propostes sobre els Serveis a la ciutat i la participació, en temes com les associacions i entitats veïnals, el manteniment de la ciutat, la mobilitat, el medi ambient o els projectes urbanístics, entre d'altres.

Un cop finalitzi la trobada d'aquesta tarda hi haurà un treball de recopilació de les aportacions fetes pels diferents grups de treball, per tal d'incorporar les que es considerin més adients al Pla d'Actuació Municipal, presentat pel govern de la ciutat. 

Fotos de les sessions de treball del PAM AQUÍ

Presentació grups de treball PAM

Presentació grups de treball PAM

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Participació i cooperació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració