Menú

CESPA regala bicicletes i cascs als seus operaris/es perquè les utilitzin per anar a treballar

Comparteix:
26/03/2009 13:42

L'empresa, concessionària del servei de manteniment de parcs i jardins de la ciutat vol promocionar l'ús del transport sostenible i l'activitat física entre els seus treballadors/es

Aquest matí l'empresa CESPA, actual concessionària del servei de manteniment de parcs i jardins de Vilanova i la Geltrú, ha fet l'acte de lliurament de bicicletes i cascs als seus treballadors i treballadores.

El lliurament s'ha fet en presència del Regidor de Serveis Viaris, Juan Luis Ruiz, del gerent de CESPA, Rafael Sans, així com d'altres representants municipals i de mateixa l'empresa.

Rafael Sans ha explicat que aquesta iniciativa va sorgir l'any passat i que respon a dos objectius. "El primer és la demostració de que CESPA és sensible i respectuosa amb el medi ambient promocionant l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport, i el segon és afavorir que els treballadors/es puguin fer una activitat física, i per tant beneficiosa per la seva salut".

Juan Luis Ruiz, regidor de Serveis Viaris, ha volgut felicitar l'empresa per una iniciativa que considera molt interessant ja que un dels objectius de l'equip de govern municipal és incentivar l'ús del transport sostenible amb el medi ambient. Ruiz ha recordat que "en els últims anys l'Ajuntament ha fet un gran esforç per millorar la xarxa de carril bici, i que en els propers anys esperen poder executar el Pla de la Bicicleta per tal d'arribar a connectar la major part de la ciutat".

El Regidor de Serveis Viaris també ha explicat que en els darrers anys també s'ha potenciat la jardineria municipal dotant el servei de més recursos econòmics i humans. El concurs per la concessió del servei de jardineria, atorgat a l'empresa CESPA, i l'increment de la dotació pressupostària són pel regidor elements que faran que la jardineria a la ciutat siguin millor cada any. En aquest sentit també ha dit que "la voluntat del govern de cara a l'any vinent és incrementar la dotació pressupostària del servei de jardineria que passarà de 1,7 milions d'euros d'aquest any, a 2,4 milions d'euros".

Tant el regidor com el responsable de CESPA han animat als treballadors/es a utilitzar la bicicleta diàriament i els han recordat que s'han adequat un espais per poder-les aparcar a les diferents instal·lacions municipals.

CESPA lliura les bicicletes

CESPA lliura les bicicletes

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració