Menú

VNG se suma un any més a l'hora del Planeta i apagarà els llums d'algunes façanes

Comparteix:
21/03/2018 15:30

Dissabte, entre les 20.30 i les 21.30 h la ciutat s'adhereix a la iniciativa de l'ONG WWF per aturar la degradació ambiental de la Terra

 

Vilanova i la Geltrú s'afegeix un any més a "L'hora del Planeta", una iniciativa que busca la sensibilització davant dels efectes del canvi climàtic. Aquest dissabte, 24 de març, 5 façanes d'edificis municipals i tres trams d'enllumenat públic s'afegiran a l'apagada durant una hora, entre les 20.30 i les 21.30 h.

 

Els llums de les façanes del Mercat Central, de l'edifici Neàpolis, del castell de La Geltrú, de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, de la Torre Blava espai Guinovart i una part de l‘enllumenat de la plaça de la Vila i de la rambla Principal estaran apagats per afegir-se a l'acció promoguda per l'ONG WWF (World Wide

Fund For Nature). Aquesta organització es va crear l'any 1961 amb l'objectiu d'aturar la degradació ambiental de la Terra i de construir un futur on l'ésser humà visqui en harmonia amb la natura. Des de fa deu anys promou aquesta campanya de sensibilització a nivell mundial en defensa del medi ambient i en contra del canvi climàtic sota el nom de "l'Hora del Planeta", que consisteix en que empreses, organitzacions i ciutadania, apaguin durant una hora tots els llums.

 

La iniciativa també convida a les empreses, les entitats i en general a tota la ciutadania a afegir-se a aquesta campanya. L'apagada es dur a terme en més de 7.000 poblacions que arreu del món.


Més informació AQUÍ

hora del planeta

hora del planeta

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Medi ambient i sostenibilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració