Menú

Congrés del projecte Cultura Emprenedora a Primària

Comparteix:
29/05/2013 15:11

Els alumnes participants al projecte Emprendre a l'escola han presentat les experiències que han treballat durant tot aquest curs

Un total de 350 nens i nenes de sis escoles de primària (Llebetx, Ginesta, Aragai, Escola Pia, Sant Jordi i Pasífae), han participat aquest curs 2012-2013 al projecte Emprendre a l'escola. Uns alumnes que aquest matí han omplert de gom a gom l'Auditori Eduard Toldrà per celebrar un congrés com a cloenda del projecte. Durant el matí les escoles han exposat la tasca realitzada durant el curs.

El Congrés ha comptat amb la presentació del resum d'aquest curs del projecte Cultura Emprenedora a Primària, a càrrec Toni Contreras i Cristina Lorente, coordinadors del projecte.

La finalitat del Congrés és exposar tot el treball fet al llarg de l'any per part de les escoles participants, i fer un reconeixement a les escoles i als alumnes, explicant la importància de treballar els valors d'emprendre amb els més petits, ja que ells són els adults de demà.

Un cop les escoles participants han presentat les seves experiències, Neus Lloveras, alcaldessa, i Ariadna Llorens, regidora d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, han fet l'entrega de reconeixements a cada escola. L'alcaldessa els ha felicitat per la feina feta en el projecte, del qual ella en va poder veure els bons resultats divendres passat, en el mercat de l'emprenedoria celebrat a la plaça de la Vila. Neus Lloveras els ha manifestat el seu optimisme, després de veure tot el que han après els nens i nenes "veig que a Vilanova i la Geltrú ens espera un futur molt bo, perquè demà estareu preparats per tirar endavant tot el que ara costa tants esforços a la ciutat".

Cloenda Emprendre a l`Escola

Cloenda Emprendre a l`Escola

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració