Menú

58 empreses i serveis distingits amb el Compromís de Qualitat Turística i 19 punts d'informació turística acreditats al Garraf

Comparteix:
16/06/2017 14:44

Distinció i mencions per 6 punts d'informació, 13 establiments i 5 platges de VNG

 La platja d'Adarró va acollir dimecres l'acte de reconeixement a empreses i serveis turístics de la comarca pel seu compromís amb la qualitat turística i la seva implicació en l'atenció i informació als visitants.
Per un costat es van lliurar els diplomes SICTED, de Compromís de Qualitat Turística i per l'altre els distintius dels Punts d'Informació turística. Aquest darrer projecte busca donar a conèixer l'oferta turística del Garraf amb la creació d'una xarxa d'informadors i prescriptors que disposin d'informació turística de qualitat a la comarca.
Els diplomes SICTED Per la seva banda, ofereixen a les empreses formació i assessorament per treballar en la millora contínua en la gestió i processos, i per tant, la seva competitivitat i qualitat de servei vers els clients.
A Vilanova i la Geltrú tenen reconegut el compromís amb la qualitat turística el Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, l'empresa Roc Roi, l'Atenea Park Suites-Apartaments, els Apartaments turístics Vila-nova, el càmping el Racó de Mar, l'Hotel Ricard, el Bar Genil, el Genito petita gastronomia, el restaurant la Cucanya, el restaurant Mas Roquer, el restaurant pizzeria Stirling, l'oficina de Turisme, i les platges d'Adarró, Ribes Roges, Sant Gervasi, Sant Cristòfol i Ibersol.
Els punts d'informació turística són les dues oficines de turisme ( Al parc de Ribes Roges i al Toc), la Policia Local, el Porta del Roc Pitch & Putt, la residència universitària Vilanova i el Museu del Ferrocarril.

SICTED 1

L'acte va començar amb la intervenció de la presidenta de NODE Garraf i alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet; el diputat delegat de Turisme i alcalde de Sitges, Miquel Forns; i la Glòria García, segona tinenta d'alcaldia de Vilanova i la Geltrú, regidora d'Economia, Hisenda i Seguretat i presidenta del Consell Comarcal del Garraf, que van emmarcar l'acte i van donar la benvinguda als assistents.
Van donar pas al Francesc Vila, gerent de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, que en la seva intervenció va explicar l'evolució que s'està fent de la qualitat a la sostenibilitat turística, entomant el projecte Compromís de Sostenibilitat en el què ja hi estan treballant una cinquantena d'empreses al Garraf.

SICTED 2

El projecte Punts d'Informació Turística i el Sistema de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) estan coordinats per la Diputació de Barcelona, el darrer també per la Cambra de Comerç de Barcelona, i gestionats a la comarca per NODE Garraf.

SICTED 3

SICTED 3

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar l'experiencia del visitant a la nostra web
Moltes gràcies per la teva col·laboració