Menú

Tot a punt per la cavalcada dels Reis d’Orient

Comparteix:
04/01/2019 14:01

El seguici dels Mags sortirà a dos quarts de set des del castell de la Geltrú

Els mags seran acompanyats per un seguici de més de 200 voluntaris d'entitats i associacions de Vilanova i la Geltrú que recorreran els carrers més cèntrics de la ciutat. Com ja és tradicional la cavalcada sortirà a les 18.30 h des del Castell de la Geltrú.

L'itinerari previst els durà per la plaça del Pou, carrer de la Unió, carrer del Codonyat, carrer de Tetuan, rambla Principal, avinguda de Francesc Macià, carrer del Pare Garí, plaça de Catalunya, carrer de l'aigua, plaça de les Neus, rambla Principal i acabarà a la plaça de la Vila.

Es preveu que la cavalcada arribarà a la plaça de la Vila pels volts de dos quarts de vuit. A l'escenari de la plaça de la Vila seran rebuts per l'alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras que els donarà la benvinguda i els lliurarà les claus de la ciutat. L'acte acabarà amb el parlament del rei Melcior.

TV3 transmetrà la cavalcada de Reis des de Vilanova i la Geltrú amb Eloi Cordomí i Ester Bertran com a presentadors. L'Eloi Cordomí, conegut per les seves aparicions a les informacions meteorològiques de la cadena i al magazín "Tot es mou", aproparà, amb la seva naturalitat i empatia amb l'espectador, els trets principals i més curiosos de la cavalcada i de la ciutat.

l'Ester Bertran, reportera habitual del magazín de tarda de TV3 "Tot es mou", donarà una visió divertida i sorprenent dels fets que hagin passat els dies previs a la cavalcada, com l'arribada del patge reial Eliseu o l'entrenament que estan rebent els cavalls que participaran en la cavalcada. L'Ester també farà connexions des de dins mateix de la cavalcada, per viure-la i transmetre-la com si fos una vilanovina més.reisilustració

itinerari cavalcada

itinerari cavalcada

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar l'experiencia del visitant a la nostra web
Moltes gràcies per la teva col·laboració