Menú

Mostra de cinema amateur a l'Arxiu Comarcal del Garraf

Comparteix:
18/06/2013 9:11

Es projectarà 'Escenes populars de la vida a Vilanova i la Geltrú a través del cinema amateur 1947-1963', de Jordi Ferret

En el marc de la Setmana Internacional dels Arxiu, l'Arxiu Comarcal del Garraf ha organitzat per a aquest dijous 20 de juny, a les 19.30 h al castell de la Geltrú, la projecció Escenes populars de la vida a Vilanova i la Geltrú a través del cinema amateur 1947- 1963, del fons cinematogràfic de Jordi Ferret Isern, president de l'Agrupació de Cinema Amateur del Foment Vilanoví (1960-1975).

La projecció és una mostra del cinema amateur dels anys 50 i 70 dut a terme per un col·lectiu d'afeccionats que cada any organitzaven per la Fira un Festival Nacional, que va durar del 1961 al 1975, per mostrar i posar a concurs les realitzacions personals.

Aquest patrimoni fílmic es conserva a l'Arxiu Comarcal del Garraf i s'ha digitalitzat per poder-ne fer difusió i millorar la seva conservació. A més del fons de Jordi Ferret, l'Arxiu té ingressat també les pel·lícules d'en Francesc Roig Toqués, Josep Prats Musté, Martí Virgili, Jordi Mas i Jesús Santacana.

Cinema amateur

Cinema amateur

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració