Menú

La Cursa del Tió, que arriba a la cinquena edició, se celebrarà el diumenge 23 de desembre

Comparteix:
10/12/2018 10:50

L'activitat familiar presenta novetats respecte de l'any passat

Diumenge 23 de desembre se celebrarà la cinquena edició de La Cursa del Tió. Una activitat que fomenta l'activitat esportiva familiar, impulsada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Club esportiu d'orientació Azimut.

Pel que fa a les novetats, enguany la primera és l'espai per on transcorrerà la cursa. Si bé fins ara els participants havien de realitzar les diferents proves i moure's per barris o zones concretes de la ciutat, enguany la Cursa del Tió tindrà com a escenari tota la ciutat de Vilanova i la Geltrú. Una segona novetat serà el temps, ja que els equips disposaran de 3 hores en comptes de les 2 hores habituals per completar la prova. I per últim, el nombre de fites que caldrà localitzar, que passa de 12 a 15.

La participació està limitada a equips d'entre 2 i 5 persones, una de les quals ha de ser un adult. Els equips han de localitzar 15 fites marcades en un mapa que se'ls lliurarà a l'inici, així com una targeta de control per poder marcar els encerts.

La sortida de la cursa serà a les 10.30 hores a la plaça del Mercat. L'ordre i la direcció de la ruta per completar les 15 fites l'escollirà cada equip en funció de l'estratègia que vulguin seguir. Els grups que es presentin al punt de sortida amb la targeta amb les 15 fites marcades rebran un obsequi.

Les inscripcions es poden fer del 10 al 21 de desembre a les botigues col·laboradores Cota Zero, Evasion Runing i Intersport Olaria. El preu per persona és de 2€, que es destinarà a cobrir l'assegurança dels participants.

Trobareu les bases de la cursa i el full d'inscripcions a les botigues col·laboradores.

D'altra banda, aquest any la Cursa del Tió conviurà amb una jornada organitzada per la Colla Solidaris de Vilanova i la Geltrú, que tindrà com a punt neuràlgic la plaça del Mercat. Un espai on, de nou del matí a set del vespre, es faran diverses activitats. Entre d'altres s'ha programat un recapte d'aliments per a l'Economat, circuits de jocs infantils, tallers, actuacions musicals, botifarrada i una rifa benèfica.

Cursa del tió 2017

Cursa del tió 2017

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar l'experiencia del visitant a la nostra web
Moltes gràcies per la teva col·laboració