Menú

Comença un nou curs de Cultura emprenedora a les escoles de primària

Comparteix:
06/11/2017 13:44

Aquest any el programa incorpora un taller sobre solidaritat i cooperació

 El projecte Cultura emprenedora a primària arriba aquest curs a la novena edició. Aquesta és una iniciativa adreçada als centres educatius per donar-los suport per promoure l'emprenedoria entre el seu alumnat. El projecte fomenta habilitats entre els nens i nenes com la iniciativa, la creativitat i la confiança.

Aquest curs, i amb l'objectiu de fomentar i donar força al valor de la solidaritat, el servei de Participació i Cooperació de l'Ajuntament col·labora amb el projecte per incloure a l'oferta habitual dels tallers d'emprenedoria un taller sobre solidaritat i cooperació. Aquest nou taller se suma a l'oferta ja existent que inclou els tallers d'introducció a l'emprenedoria, creativitat, publicitat i visita d'empresa.

Després de vuit edicions, el cultura emprenedora és un projecte consolidat en l'espai educatiu de la ciutat. Un projecte amb un bagatge important i que obté, en la mitjana de les valoracions el curs 2016-2017 un 9.1 a la valoració global. Aquesta puntuació demostra l'elevat grau de satisfacció del professorat participant envers aquesta iniciativa. Així mateix, l'apartat que millor puntuació rep als qüestionaris de satisfacció són els tallers que s'imparteixen a l'aula per part del personal tècnic del Servei d'Educació municipal (mitjana de 3,92 punts sobre un màxim de 4).

El programa Cultura emprenedora fomenta el treball de l'emprenedoria a través de les emocions, els valors i les habilitats, intentant que els infants entenguin els errors i el fracàs com una oportunitat d'aprenentatge. La iniciativa aposta per convertir l'infant en un subjecte actiu perquè desenvolupi les pròpies idees, generi possibilitats per resoldre problemes i prengui decisions, ajudant-lo, així, a agafar el timó de la seva vida.


Més informació AQUÍ


Cultura emprenedora

Cultura emprenedora

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració