Menú

Pernilada i marxa solidària per celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Comparteix:
27/11/2015 14:29

L'Associació Pares Tegar convida la ciutadania a participar als actes d'aquest dissabte i de dijous vinent per donar suport a les entitats que treballen per les persones amb discapacitat

Sota el lema "DisCAPACITAT en MARXA", l'Associació Pares Tegar pro discapacitats del Garraf ha organitzat un programa d'activitats per celebrar el
Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2015, que es commemora el 3 de desembre.
La celebració a Vilanova i la Geltrú s'inicia aquest dissabte 28 de novembre, i finalitzarà dijous 3 de desembre amb l'acte central. L'objectiu és sensibilitzar la ciutadania, promoure la presa de consciència, la integració d'aquestes persones, i posar de manifest les seves necessitats i drets.
És per això que conviden tota la ciutadania, i en especial les entitats dedicades a aquestes persones i a les seves famílies, a participar activament en aquests dos actes:

Dissabte 28, de 10 a 14 h a la plaça de les Neus, pernilada popular: un esmorzar solidari i un acte festiu de sensibilització de la societat.
A les 10 h es donarà la benvinguda i començarà l'esmorzar solidari, amb un entrepà de pernil del país amb beguda per 3 euros, servits per nois i noies amb capacitats.
Seguidament es farà un taller de maquillatge, i a les 11.30 h actuarà el grup "Sentir Flamenco". A les 12.30 h es faran els parlaments de la regidora d'Innovació, TIC i TEGAR Ariadna Llorens, i el president de l'Associació Pares Tegar Diego Delgado.
Durant tot el matí hi haurà un punt d'informació de l'Associació, que dóna suport a les persones amb discapacitat de la comarca del Garraf i a les seves famílies, per donar-se a conèixer, poder sumar més socis i donar informació de tots els projectes i serveis que ofereixen.

L'acte central de celebració, però, serà el mateix dijous 3 de desembre. A les 17.30 h sortirà de la plaça de les Neus la 2a Marxa per la Discapacitat. Una caminada popular que anirà encapçalada per la batucada Kaboa, seguida per una persona amb discapacitat de cada població del Garraf, acompanyada per l'alcalde o un regidor, pel director gerent del Tegar Joaquim Martrat, i pel president de l'Associació Pares Tegar Diego Delgado.
El recorregut passarà per la rambla Principal, el carrer del Col·legi, carrer dels Escolapis, plaça de la Vila, Francesc Macià, i altre cop rambla Principal fins a la plaça de les Neus. Un cop allà, Ramon Soler farà la lectura d'un manifest es faran els parlaments institucionals.

L'Associació Pares Tegar es reuneix els dimecres de 18 a 20 h al centre cívic La Geltrú. També s'hi pot contactar per correu electrònic a parestegar@hotmail.com, al telèfon 606.807.109, o a www.facebook.com/associacioparestegar

Dia Discapacitat

Dia Discapacitat

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Serveis a les persones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració