Menú

Dilluns començaran les inscripcions al concurs de curtmetratges Cronomic

Comparteix:
29/08/2008 14:07

Dins la Mostra Independent de Curtmetratges 2008, mic08

Mic08 ha organitzat el concurs Cronomic per a aquelles persones que vulguin realitzar el seu propi curtmetratge. Per aquest motiu, anima a agafar una càmera, seleccionar l'equip, imaginar-se una història i filmar i editar, a contrarellotge, un cronocurt de 3 minuts en 96 hores (4 dies).

El Concurs de Curtmetratges Cronomic està inscrit en les activitats paral·leles de la Mostra Independent de Curtmetratges 2008, mic08, que tindrà lloc del 24 al 26 d'octubre a VNG. Hi haurà un premi al millor Cronocurt dotat amb 600 euros.

Segons les bases, el dijous 16 d'octubre, a les 12 hores, l'organització del festival proporcionarà, per mitjà del web, el tema sobre el que han de tractar els cronocurts o una pista què hi haurà d'aparèixer (objecte, escenari, etc.). Els participants disposaran de 96 hores, del 16 al 20 d'octubre del 2008, per rodar i muntar un cronocurt d'una durada màxima de 3 minuts (crèdits inclosos).

Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a mic@vilanova.cat amb el full d'inscripció disponible al web www.vilanova.cat/mic o bé dirigir-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. El període d'inscripcions es tancarà el 15 d'octubre.

cronomic08

cronomic08

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració