Menú

Avui es posa en marxa el recorregut ampliat de la Línia 3 del bus urbà del Fondo Somella

Comparteix:
18/08/2008 12:53

La majoria de veïns i veïnes disposaran d'una parada a menys de 100 metres del seu domicili

A partir d'avui, el bus urbà de la Línia 3, que uneix Masia Nova i Fondo Somella, amplia el seu trajecte continuant pel carrer de l'Agricultura, amb les següents noves parades: Agricultura - Estaca; Agricultura - Fanga; i amb final i inici a la L4: Somella - Agricultura. A banda d'aquesta ampliació, una altra novetat és que queda anul·lada la parada de la L3 Dalla - Estaca.

També s'anul·len les parades de la L3 i L4 Rambla de l'Arnau de Vilanova - avinguda de la Collada (escola Itaca). Aquestes parades sols estaran en funcionament els dies que hi hagi jornada escolar i en horari d'entrada i sortida a l'escola. El recorregut es farà directe per l'avinguda de la Torre del Vallès. Les parades més properes són Torre del Vallès - ronda Ibèrica i Torre del Vallès - Puigmal.

Les noves parades s'han establert tenint en compte criteris de proximitat, això significa que a partir del proper 18 d'agost cap veí/na del Fondo de Somella haurà de recórrer més de 250 metres per poder pujar a l'autobús, de fet, la gran majoria disposarà d'una parada a menys de 100 metres del seu domicili.

bus

bus

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Creació, innovació i tecnologia
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració