Menú

Les biblioteques municipals destinaran llibres infantils i juvenils procedents de donacions al Centre Obert

Comparteix:
30/09/2015 15:28

En una col·laboració entre la Regidoria de Serveis Socials i les biblioteques municipals, l'objectiu és que els participants del Centre Obert puguin gaudir de la lectura

La Xarxa de Biblioteques Municipals col·laborarà amb el Centre Obert de la ciutat amb llibres infantils i juvenils procedents de donacions, en el marc d'una col·laboració permanent que enceten aquests equipaments per fomentar la lectura.
És per això que la biblioteca Joan Oliva i la biblioteca Armand Cardona conviden els usuaris a fer donacions de llibres infantils i juvenils en bon estat per col·laborar en aquest projecte.

L'objectiu és oferir material de reforç per l'aprenentatge escolar en els quatre centres oberts i poder gaudir de la lectura així com disposar de llibres per endur-se a casa . Els centres oberts són serveis municipals preventius per a infants i adolescents que ofereixen reforç als aprenentatges escolars, atenció social i educativa i orientació a les famílies envers l'educació dels seus fills/es. La iniciativa busca fomentar l'hàbit de llegir entre els nens i nenes participants al servei.

Els quatre centres oberts començaran la seva activitat amb els infants el proper 5 d'octubre. És un servei que atén infants des dels 4 anys fins a adolescents de 16 anys, totes les tardes de dilluns a dijous de 17 a 19.30 h.

Centre obert ok

Centre obert ok

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Biblioteques
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració