Menú

Cap de setmana de competicions esportives a la platja de Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
19/07/2018 10:17

Clubs de la ciutat organitzen tornejos de bàsquet marítim, futbol i tenis platja

La façana marítima de Vilanova i la Geltrú ampliarà aquest cap de setmana les propostes esportives, amb competicions organitzades per diferents clubs de la ciutat.

Una de les novetats és el tradicional 3x3 de bàsquet, organitzat pel Club nou bàsquet Vilanova, que enguany es trasllada de la plaça de les Neus i la rambla Principal fins a la rambla de la Pau, just a tocar el passeig Marítim. El torneig, que passa a dir-se 3x3 Bàsquet Marítim, se celebrarà dissabte. (Més informació)

Ja a la sorra de la platja, un dels habituals d'aquestes dates és el torneig de Futbol Platja que, organitzat per La Fundació d'Esport Base, arriba a la 13a edició. Els partits, en categories base i sènior, es jugaran dissabte i diumenge a la platja de Ribes Roges.  (Més informació)

I per últim, una de les competicions amb més veterania de l'esport a la sorra. El diumenge 22 de juliol la platja de Ribes Roges serà seu del Campionat de Catalunya de tenis platja. Una competició que s'emmarca dins la XV edició del Torneig Ciutat de Vilanova i XIII Memorial Jepi Méndez. La prova, que reuneix esportistes d'arreu del país en les categories Pro i Amateur, compta amb la col·laboració del Club Tenis Vilanova. (Més informació)

Tenis Platja, 2017

Tenis Platja, 2017

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració