Menú

El 10 de maig arriba la vuitena edició del Mercat de Joves Emprenedors

Comparteix:
03/05/2017 13:56

Nou escoles de primària participen en el projecte

 El pròxim dimecres, 10 de maig, la plaça de la Vila tornarà a acollir una nova edició del Mercat de Joves Emprenedors. A l'acte participaran les nou escoles que aquest any treballen l'emprenedoria mitjançant el projecte de Cultura emprenedora a primària: L'Aragai, El Cim, La Ginesta, Llebetx, La Pau, l'Escola Pia, Sant Bonaventura, Sant Jordi i Santa Teresa de Jesús.

mercat de l'emprenedoria 1A partir de les 9.30 h i durant tot el matí, aquestes escoles posen a la venda al públic els productes que han dissenyat i elaborat durant el curs, alhora que experimenten les habilitats treballades en clau emprenedora, com ara la iniciativa, el treball en equip, la solidaritat, la comunicació, la creativitat o la responsabilitat, entre d'altres.

El projecte Cultura emprenedora a primària és una iniciativa de l'IMET i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que ha arribat aquest curs a la vuitena edició. L'objectiu de la iniciativa és promoure, amb una metodologia pròpia i consolidada, l'emprenedoria entre l'alumnat dels centres de primària de la ciutat.

L'aposta del projecte passa per cultivar la relació entre ésser humà i emprenedoria des de ben joves. Convertir l'infant en un subjecte actiu perquè desenvolupi les pròpies idees, generi possibilitats per resoldre problemes i prengui decisions, ajudant-lo, així, a agafar el timó de la seva vida.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web del projecte o el seu blog.

mercat de l`emprenedoria 2

mercat de l`emprenedoria 2

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració