Menú

S'inicia el Projecte Garraf Singular

Comparteix:
23/01/2019 11:23

El projecte ofereix orientació i formació laboral gratuïta a joves d'entre 16 i 29 anys que vulguin treballar en el sector turístic

A partir del mes de febrer començaran les primeres formacions del Projecte Garraf Singular. Un projecte que té com a objectiu orientar i formar persones d'entre 16 i 29 anys per tal que es puguin incorporar al mercat laboral en el sector turístic, en concret com a auxiliars de cambrer/a, auxiliars de cuina, auxiliars de recepció en establiments turístics, auxiliars de comerç, manteniment de ports i monitor/a de vela. A més de la inserció al mercat laboral, el projecte també possibilita el retorn de l'alumnat al sistema educatiu.

Aquesta iniciativa d'àmbit comarcal està impulsada per l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, els ajuntaments de Sitges i de Sant Pere de Ribes, i les empreses Jalluca, SL (ROCROI) i l'Associació Entrem-hi.

Les persones que hi poden participar han d'estar inscrites a l'Oficina de Treball del SOC, com a Demandants d'Ocupació No Ocupats o com a Millora d'Ocupació, i ser beneficiàries del programa de Garantia Juvenil. El nivell acadèmic dels aspirats pot ser amb o sense Graduat en ESO, tot i que també està obert a persones amb major titulació acadèmica, sempre que el perfil s'ajusti al programa.

El projecte contempla tres fases: orientació personalitzada, formació i pràctiques laboral. D'aquesta manera es busca millorar les competències de les persones que hi participen per augmentar les seves possibilitats d'inserció laboral. El mes vinent hi ha previst l'inici de les primeres sessions formatives.

Les persones interessades poden demanar informació i fer la preinscripció a les oficines de l'IMET de Vilanova i la Geltrú, així com als serveis d'ocupació dels ajuntaments de Sitges i de Sant Pere de Ribes.

IMET

IMET

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Formació ocupacional
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar l'experiencia del visitant a la nostra web
Moltes gràcies per la teva col·laboració