Menú

Unanimitat al Ple en la reivindicació per la C-32

Comparteix:
14/02/2017 15:15

L'adhesió de l'Ajuntament a un manifest del territori se suma a la demanda d'un estudi sobre l'impacte del peatge

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha valorat positivament l'adhesió del Ple municipal ahir al "Manifest conjunt sobre la C-32 i els problemes de mobilitat en el recorregut de la C-31". El manifest reclama una reducció clara del peatge dels túnels de Vallcarca per tots els dies de la setmana, aplicar les millores necessàries per a la seguretat a la C-31 i que la Generalitat estudiï la gratuïtat de la C-32 en el tram entre Sitges i el Vendrell.

Per a Neus Lloveras, l'adhesió a aquest manifest se suma a la mobilització del territori per reivindicar que es resolgui el greuge del Garraf que suposa el preu del peatge de la C-32. En aquesta mateixa línia, ha explicat l'alcaldessa, els sis ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal del Garraf han demanat a la Diputació de Barcelona l'elaboració d'un estudi sobre l'impacte que té aquest peatge en el territori.

Aquesta demanda es va traslladar divendres passat, en el marc del Consell d'Alcaldies del Garraf, al diputat delegat d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge, Marc Castells. "Aquest estudi ens donarà nous arguments per defensar la reivindicació del territori", ha manifestat l'alcaldessa.

D'altra banda, tal com es va recordar ahir en el Ple municipal, des de fa un any funciona un grup de treball transversal liderat per l'ADEPG, que aglutina administracions públiques i agents econòmics i socials amb l'objectiu de coordinar les accions per la reducció o supressió del peatge de Vallcarca.

Roda de premsa de govern

Roda de premsa de govern

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració