Menú

Continuen els actes amb motiu del centenari de la mort de Joan Oliva al Balaguer

Comparteix:
04/11/2011 13:13

La Biblioteca Museu Víctor Balaguer commemora enguany el centenari de la mort del bibliotecari Joan Oliva i Milà (1858-1911)

La commemoració vol recordar la feina realitzada per Joan Oliva, considerat el primer bibliotecari modern del segle XIX català, i és per aquest motiu que s'han organitzat un conjunt d'activitats per tal de donar a conèixer la seva vida i el seu treball.

De les activitats que s'han organitzat, destaca l'exposició temporal Joan Oliva i Milà: erudit i fidel bibliotecari que es pot visitar fins al 8 de gener de 2012.

El dissabte 5 de novembre, a les 11 h, l'Associació d'Amics de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer ha organitzat per als seu socis i sòcies una visita comentada a aquesta exposició a càrrec de Montserrat Comas, directora de la Biblioteca.

I el diumenge 6 de novembre, a les 12 h, al Museu Balaguer els més petits podran conèixer qui era Joan Oliva a partir del conte Peixets que mengen llibres. Míriam Albà, bibliotecària de la Biblioteca Balaguer, és l'autora d'aquest conte escrit especialment per a l'ocasió. L'explicació anirà a càrrec de Mar Sánchez, tècnica del Servei Educatiu de la mateixa institució. S'han previst dues sessions més, una tindrà lloc a la Biblioteca Joan Oliva el dissabte 12 de novembre a les 12 h, i una altra a la Biblioteca Armand Cardona el divendres 18 de novembre a les 18 h.

Llibres

Llibres

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració