Menú

Trobada de grups de joves a Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
01/10/2018 12:41

El grup de joves LGTB de la ciutat es reuneix amb joves barcelonins per crear un vídeo de sensibilització sobre la diversitat sexual

Aquest dissabte 29 de setembre ha començat el projecte de treball conjunt del Grup de joves LGTB de Vilanova i la Geltrú i els grups de joves del Programa d'acció socioeducativa "A partir del carrer" dels districtes de Sants i Les Corts de Barcelona, dinamitzat per l'Associació Pandora.

El projecte té com a objectiu l'elaboració d'un vídeo per sensibilitzar els joves sobre la realitat dels joves, gais, lesbianes, transsexuals, bisexuals o queer. Un vídeo que ha de ser una eina contra la discriminació per raó d'orientació o identitat sexual i de gènere.

Així, dissabte es van reunir durant tot el dia més de vint nois i noies dels grups de VNG i de Sants i les Corts, a l'Oficina Jove de Vilanova i la Geltrú. Al llarg del mes d'octubre es preveu una altra trobada per tal d'acabar el projecte amb la confecció del vídeo de sensibilització.

El "Grup de Joves LGTB i aliats" és una iniciativa conjunta de les regidories de Joventut i de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Aquest és el tercer curs que funciona, i té com a objectiu l'acompanyament dels i les joves LGTBI del municipi. Es reuneix quinzenalment a l'Oficina Jove, assistit per personal tècnic de l'Oficina Jove i de l'Espai d'Equitat, i realitza activitats diverses.

El Programa d'acció socioeducativa "A partir del carrer" és un servei que detecta adolescents i joves que fan del carrer el lloc prioritari de relació, i els ofereix acollida, orientació i activitats que els apropin als serveis i equipaments del barri, amb l'objectiu de millorar la convivència amb l'entorn i ampliar les seves possibilitats de promoció personal i social.

Trobada grup de joves LGTB

Trobada grup de joves LGTB

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Dones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració