Tràmits i gestions

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Tràmits > Què fer si... > Tinc infants petits o en edat escolar

Què fer si...

Tinc infants petits o en edat escolar

Actualment, la necessitat de conciliar la vida personal, laboral i familiar fa que des de l'Ajuntament, es treballi per a facilitar aquesta conciliació tot creant nous recursos que permetin a les dones i als homes desenvolupar tots els vessants de la seva vida, la personal, la laboral, la familiar i la social.

Si teniu infants, entre 0 a 3 anys: 

Podreu disposar del servei de guarda Minuts Menuts. Es tracta d’un servei que té per finalitat facilitar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar. Aquest espai de conciliació Minuts Menuts està adreçat a totes les famílies empadronades a Vilanova i la Geltrú amb infants de 0 a 3 anys. 

Aquest servei està ubicat a la Ludoteca La Bruixa (Centre Cívic Sant Joan)

Altres informacions relacionades: 

Pla d'Infància i Adolescencia de Vilanova i la Geltrú

Regidoria de Serveis Socials i Salut

IMET


Tinc infants en edat escolar: 

Podeu trobar els següents serveis: 

a- Casals d’estiu:

Els casals ofereixen tot un seguit de propostes organitzades per potenciar el lleure educatiu durant els períodes vacacionals dels infants. El temps d'esbarjo i d'oci es converteix en un espai lúdic ple de possibilitats pedagògiques.

Els casals són una proposta molt diferenciada de la que habitualment es fa a l'escola. Un dels atractius dels casals és l'àmplia i variada oferta d'activitats lúdiques: casals, colònies, campaments, rutes i activitats esportives. Veure enllaços

b- Esplais i Agrupaments:

Els Centres d'Esplai i Agrupaments, estan conduits per joventut que destinen voluntàriament part del seu temps de lleure a desenvolupar activitats lúdiques adreçades a infants i adolescents. Els esplais i agrupaments realitzen activitats que fomenten la convivència i la participació, a través del joc i la creativitat, promovent l'educació en el lleure d'infants i joves.

A la nostra ciutat hi ha els següents esplais :  Veure enllaços

Cercar tràmit

Tornar a la pàgina inicial de Tràmits

 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00