Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Tràmits > Detall

Sol·licitud de vot de les candidatures a Paborde/Pabordessa de Festa Major 2018 presentades per les associacions participants a les cercaviles de Festa Major

Període de tramitació

Des del 5 al 19 de juny de 2017

Termini de la sol·licitud

Fins el 19 de juny de 2017

TRÀMIT MUNICIPAL

L'ajuntament de Vilanova i la Geltró obre un període de presentació de candidatures per a l'elecció de dos/dues Pabordes/ses de la Festa Major 2018, representants/es de les associacions participants a les cercaviles de FM.

L'elecció de les persones de la Pabordia que representaran a les associacions participants a les cercaviles de Festa Major van a càrrec de les mateixes associacions. Qualsevol associació participant a les cercaviles de FM podrà donar el seu vot a la candidatura que ho desitgi, si ho demana mitjançant aquest tràmit.

Tramitar en linia

Informació general

Qui el pot demanar?
Qualsevol associació participant a les cercaviles de Festa Major
Requeriments

Qualsevol associació participant a les cercaviles de Festa Major que hagi sol.licitat aquest tràmit i estigui inscrita en el RMEA

Procediments

Podran participar en l'elecció amb dret a vot les entiats que compleixin els requeriments i que hagin fet la sol.licitud prèvia

Les associacions que no vulguin presentar candidatura també podran assistir a la votació i tindran dret a vot sempre que ho hagin demanat mitjançant el tràmit corresponent i segons les normes de funcionament aprovades pel Ple Municipal del dia 8 de maig de 2017.

La persona que exercirà el dret a vot, haurà d'acreditar-se el dia de la votació mitjançant document identificatiu i portar una certificació de l'entitat signada per la presidència i la secretaria amb el segell de l'entitat on consti el seu nom i la seva representació.

La votació dels representants de les associacions participants a les cercaviles de FM, serà el dia 6 de juliol, a les 20 hores, a la Sala Noble de la Casa Olivella (plaça de la Vila, 12, 1r).

Impresos del tràmit

Com es pot tramitar

  Presencialment
A les oficines indicades
Oficina d'Atenció Ciutadana - OAC
Plaça de la Vila, 8
Tel.: 010 / 938143900
  Per internet

Mitjançant Carpeta Ciutadana, sense necessitat de certificat digitalAccedir al tràmit
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 05/06/17