Tràmits i gestions

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Tràmits > Detall

Tràmits

Sol·licitud d'informe tècnic d'accidents i atestats

Període de tramitació

Tot l'any

Termini de la sol·licitud

No n'hi ha

TRÀMIT MUNICIPAL

Sol·licitud per l'obtenció d'informe tècnic d'un accident o atestat (amb o sense víctimes) instruït per la Policia Local de Vilanova i la Geltrú

Preu:

Veure Ordenança Fiscal 13, article 6

Tramitar en linia

Informació general

Qui el pot demanar?
Persones implicades amb intervencions de la Policia local de Vilanova i la Geltrú. En el cas de despatxos professionals, caldrà tramitar-lo a través de Carpeta Ciutadana.
Procediments
Hi ha tres vies per tal de fer la sol·licitud. 

PRESENCIALMENT
Presentar al Registre d'Entrada el model específic d'instància amb les dades personals del sol•licitant i/o el seu representant; la data, hora i lloc dels fets; vehicle/s implicats (si s'escau); i totes les altres dades d'interès que consideri oportunes. El/la sol·licitant es personarà posteriorment al Servei Municipal de Recaptació amb la còpia de la instància per tal de fer el rebut i el pagament de la taxa a l'esmentat Servei (mitjançant targeta bancària) o a les entitats bancàries col·laboradores. Aquesta taxa és de pagament obligatori, i es liquidarà existeixi o no atestat de l'accident (Ordenança Fiscal 13).
Des de la Policia Local se’ls farà arribar l’atestat.

NO PRESENCIALMENT
Fer el pagament d'acord amb la taxa OF13; al Servei Municipal de Recaptació, o a les entitats bancàries col·laboradores. Aquesta taxa és de pagament obligatori i es liquidarà existeixi o no atestat de l'accident.
Dades de la transferència de l'import de la taxa: CAIXABANK, SA "La Caixa" (IBAN: ES28 2100 0024 9902 0072 5822) indicant la referència del transmissor.
Emplenar el model específic de sol·licitud amb les dades següents: data, hora i lloc dels fets; matrícula/es del/s vehicle/s implicats; altres dades d'interès que es considerin oportunes. 
Es pot enviar la documentació per correu postal, o fax (93 814 24 25), al Servei Municipal de Recaptació amb la sol·licitud i el comprovant de la transferència bancària.

CARPETA CIUTADANA (via Tramitar en línia)
Temps mitjà de resolució
Màxim 15 dies
Impresos del tràmit

Documentació necessària

Cap

Com es pot tramitar

Presencialment
A les oficines indicades
 
Oficina d'Atenció Ciutadana - OAC
Plaça de la Vila, 8
 
Oficina de Recaptació
Plaça de la Vila, 8
Altres
Per fax per al Servei municipal de recaptació: 938142425
Tramitable a la Carpeta Ciutadana (no requereix CIP ni certificat digital)

Mitjançant Carpeta Ciutadana, sense necessitat de certificat digitalAccedir al tràmit
Aquest tràmit no requereix CIP ni certificat digital. Tot i així, pots consultar com accedir a l'Administració Oberta i a la meva Carpeta (Carpeta Ciutadana), per disposar de totes les funcionalitats que t'ofereix.

Temes relacionats

 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00